Välkommen till Roslagstext förlag

Här hittar du det mesta om Kim M. Kimselius och hennes böcker.


söndag 18 maj 2014

Deckaren Rädda min lillebror är Kim M Kimselius senast utkomna bok


Rädda min lillebror är Kim M Kimselius andra deckare, den första var Spöket på Stora Mossen, som både är en spökbok, hästbok och deckare. 

Nu är det snart dags för signering av Rädda min lillebror!


31 maj 11.00-14.00 signerar Kim den nya boken

och alla sina andra böcker

hos Akademibokhandeln Gleerups i Lund.


Baksidestext till Rädda min lillebror!

Gabriella blir inte glad över att ta hand om sin femåriga lillebror, Dennis, hela sommaren. Det enda hon vill är att få tälta med sina vänner.

Det får henne att hata sin lillebror. När de är på picknick häller Dennis myror innanför hennes tröja. Gabriella blir mycket arg. Hon binder Dennis vid ett träd och lämnar honom ensam i skogen.

Till slut får hon dåligt samvete och återvänder. Då är han borta! Gabriella får panik. Hon har läst i tidningen att kidnappare härjar i trakten. Är det dem som har tagit hennes lillebror?

Ute i skogen möter hon Lisa, som hjälper till i sökandet efter lillebror. Till slut råkar de själva riktigt illa ut när de tar upp jakten på kidnapparna.

Kika gärna in hos Akademibokhandeln Gleerups och hälsa på Kim. Som vanligt har butiken mycket bra erbjudande på Kims samtliga böcker. Saknar du någon bok i samlingen kan du passa på att köpa den.

Men... Du behöver inte köpa någon bok. Titta bara in och hälsa på Kim, få en autograf och ta med dina osignerade böcker så signerar hondem. Årets första signering känns lite speciell  för Kim, så hon hoppas att många kommer.



Kika in på Kim M Kimselius hemsida www.kimselius.se om du vill veta mer om Kim och hennes böcker.

Här kan du köpa Kim M Kimselius böcker.

Inga kommentarer: